Specialist

Hvem er jeg?

Jeg er sidst i 50’erne. Efter lidt forskelligt arbejde blev jeg sygeplejerske i 1991, og arbejdede på psykiatriske hospitaler. Samtidig med dette læste jeg psykologi. I 2003 blev jeg ansat på Center for kognitiv terapi, på Psykiatrisk Center Sct. Hans hvor jeg dels arbejdede med psykologisk behandling af angst og depression hos ambulante klienter og dels arbejdede med indlagte patienter med dobbeltdiagnose (Psykisk lidelse og misbrug).

I 2006 blev jeg ansat på Klinik for Liaisonpsykiatri i det nuværende Region Sjælland. Her var jeg ansat indtil 2021. I den klinik behandlede jeg klienter med såkaldt funktionelle lidelser (også kaldet psykosomatiske lidelser). Jeg arbejdede desuden rigtigt meget med behandling af Helbredsangst – altså overdreven frygt for at fejle en somatisk sygdom, uden overbevisende grund.

I dag arbejder jeg i Psykiatrisk Klinik i Holbæk 4 dage om ugen – og derfor har jeg en smule tid til også at behandle i min private praksis.

Så jeg har erfaring med psykoterapeutisk behandling af de fleste former for ikke-psykotiske lidelser.

Jeg er autoriseret som psykolog. Og siden 2012 har jeg haft titel af Specialist i Sundhedspsykologi, og siden 2015 tillige supervisorgodkendt. Det giver mig også lov til at kalde mig specialist i Klinisk Psykologi. Og jeg har gennemført en 2-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Derudover har jeg gennemført en del kurser og uddannelsesforløb.
Og er uddannet som sugeplejerske og arbejdede som sådan, indtil jeg var færdiguddannet som psykolog i 2003.

Jeg har superviseret andre psykologer. Jeg har også superviseret andre faggrupper i Sundhedsvæsenet, f.eks. læger, sygeplejersker m.m.

Derudover har jeg superviseret plejepersonale på socialpædagogiske opholdssteder.

Jeg er gift og har en voksen søn. Jeg holder af at læse, går til kor, laver slægtsforskning og meget, meget mere.

Mine klienter kommer med alvorlige problemer, men jeg gør hvad jeg kan for også at få plads til humoren i mine samtaler.

Telefon nr

+45 2664 1110

Adresse

Psykolog Flemming Rasmussen,
Algade 33, 3. sal, 4000 Roskilde

Skriv til mig

psykologflemmingrasmussen@gmail.com